Om mig

Under mitt vuxna liv har jag ofta vaknat pÄ nÀtterna med ett ryck. PÄ en sekund har hjÀrnan fyllts av skatter, löner, redovisning och tankar pÄ hur jag lÄtit i ett samtal med den och den. Andra nÀtter har jag jobbat mer Àn jag sovit, för att hÄlla en deadline till en kund eller för att jag tyckt att jag kunde ta pÄ mig det.

Jobba hÄrt. StrÀva och kÀmpa. Det var det som tog mig framÄt, men tyvÀrr var det varken hÀlsosamt eller gav mig de ekonomiska resultat jag ville ha. NÀr mitt kÀmpande sammanföll med ett barn som blev sjukt, var det nÀstan oförklarligt att jag inte brakade samman totalt.

Stressen kring pengar har vĂ€xt och vĂ€xt, trots att jag bĂ„de drivit framgĂ„ngsrika företag och jobbat med mig sjĂ€lv pĂ„ massor av olika sĂ€tt. MĂ„nga gĂ„nger skĂ€mdes jag och förstod inte hur jag som bĂ„de Ă€r grym pĂ„ business och kan mycket om mindset hamnade i sĂ„dana jobbiga lĂ€gen ekonomiskt – och i relationer.

Jag har jobbat hÄrt för att hitta mer hÄllbara sÀtt att arbeta och ta hand om mig sjÀlv. Den stora vÀndpunkten kom förra Äret nÀr jag gick programmet Thinking Into Results, TIR, av Bob Proctor och Sandy Gallagher. SÀttet det förÀndrande mitt liv hade jag aldrig kunnat förestÀlla mig!

Jag lĂ€rde mig ÄNTLIGEN hur jag skulle sluta begrĂ€nsa mig sjĂ€lv ekonomiskt, i relationer, i möjligheter! NĂ„got som jag inte ens förstod att jag gjorde! Jag fick kunskap om mig sjĂ€lv och metoder för att nĂ„ mina mĂ„l med sjĂ€lvkĂ€rlek och kraftfulla, hĂ„llbara vanor. Min pengastress finns knappt lĂ€ngre – bara det sparar mig dagligen sĂ„ otroligt mycket energi!

Men det stannar inte vid ekonomiska vinster. NĂ€r du förĂ€ndrar insidan, förĂ€ndrar du allt. Mina relationer Ă€r bĂ€ttre, jag bor bĂ€ttre, jag stĂ„r starkare upp för mig sjĂ€lv och jag har lĂ€rt mig att jag faktiskt kan styra mitt liv – pĂ„ riktigt.

Nu hjĂ€lper jag andra att leva fullt ut. Är du redo för ett liv av överflöd?

 

BOKA ETT SAMTAL!