Vanliga frågor och svar

Hur ser upplägget ut?
Du får dels access till Proctor Gallaghers plattform där du får tillgång till kursen “Thinking into results” och dels gå med i min svenska coaching-grupp där vi ses online flera gånger i veckan. Eftersom jag själv sitter och pluggar mitt TIR-material varje morgon så kör jag via Zoom fyra dagar i veckan så att vi kan göra det tillsammans. Och dessutom, de sista tio minuterna, så kommer jag in och svarar på era frågor. Det här höjer viben redan vid starten av dagen. Sen ses vi också en kväll i veckan, på den svenska kvällslektionen som jag håller. Just nu är det på måndagar kl. 19,00-20,30.
Du behöver INTE vara med live vid något av de här tillfällena utan det går alldeles utmärkt att titta på inspelningarna i efterhand.

Hur mycket tid behöver jag lägga?
Jag rekommenderar att du i alla fall lägger en timme om dagen, gärna mer om du kan. I den här tiden ingår att du till exempel lyssnar på lektionerna när du är ute och promenerar, badar, gör dig i ordning, lagar mat, städar eller liknande. Du behöver alltså inte sitta framför en skärm eller vid ett skrivbord hela tiden.

Vilka tider behöver jag finnas tillgänglig?
Om du vill vara med live så är det just nu måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar mellan 08,00-09,00. Vill du inte plugga ihop så räcker det med att du kommer in 08,50-09,00.
Sen ses vi även på veckolektionen måndagar kl. 19,00-20,30
Det kan komma att ske förändringar kring de här tiderna men eftersom allt spelas in går det alltid att se i efterhand.

Vad kommer det, rent konkret, att ge mig?
Åh, om du visste! “Allt du vill ha” skulle jag vilja säga. Det här är ett livsstilsprogram och så länge du bestämmer dig för att faktiskt göra det (precis som det funkar med allt annat i livet) kan du uppnå precis de framgångar du vill. Många vill ha mer pengar och känna sig tryggare och friare rent ekonomiskt, andra vill ha bättre relationer, mer tid, bättre självkänsla eller bättre hälsa. Jag rekommenderar att man jobbar med ett (max två) mål i taget eftersom det då kommer att gå mycket snabbare att nå resultat. TIR är ett livsstilsprogram som gör skillnad på ett helt annat sätt än jag tidigare har upplevt.

När börjar det?
Nästa omgång börjar den 24 juni.

Jag har redan gått en massa kurser och program, tror det att det här kommer ge mig nåt nytt?
Ja det tror jag! Jag hade också gått en massa kurser, och läste, lyssnade och tittade dagligen på sånt som handlade om personlig utveckling, framgång osv. När jag gick TIR så trillade polletten ner. Det funkar inte att bara läsa, lyssna och titta — jag måste själv också applicera det. Jag hade sugit in SÅ mycket teoretiskt men aldrig integrerat det i mig själv så att jag såg en bestående förändring. För hade jag gjort det hade jag ju inte letat vidare. Så jag skulle säga att “JA! Jag tror definitivt att det här kommer ge dig nåt nytt”, och det svaret baserar jag på att du fortfarande verkar sökande.

Vad kostar det om jag delar upp betalningen?
Det kostar från 4,086:- per månad beroende på vilket upplägg du vill ha. Antingen delar du upp betalningen via Klarna (privat) eller genom att få en faktura till ditt företag. Det går givetvis bra att betala allt på en gång också.

BOKA ETT SAMTAL!